Общи условия

„Кроки” ООД, с ЕИК 115187012, със седалище и адрес на управление: гр. Пловдив, район Южен, ул. „Кукленско шосе” № 3, е администратор и обработващ лични даннин на физически лица при осъществяване предмета на своята дейност („Администраторът” или „Кроки” ООД ).

„Кроки” ООД е производител на екструдирани храни (царевични пръчици).

Информация за контакт относно опазване на личните данни, обработвани от „Кроки” ООД : email: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. .

„Кроки” ООД обработва лични данни на физически лица, въз основа на съществуващо нормативно основание за това или вследтвие на предоставено съгласие от физическото лице.

Информация за „бисквитките”

С цел повишаване на ефективността, електронната платформа на сайта използва файлове с данни тип „бисквитки“ (cookies).

Какво представляват бисквитките и защо се използват?

Бисквитките са малки текстови файлове за временно съхранение на информация относно действия на потребителя, негови предпочитания или друга активност при посещаването на даден уебсайт. Те се запазват на използвания от потребителя компютър или мобилно устройство за определен период от време в зависимост от вида си.

Бисквитките спомагат за по -удобно използване на уебсайта, тъй като спестяват на потребителите необходимостта да въвеждат своите предпочитания всеки път, когато посещават сайта или преминават от една страница към друга. Бисквитките позволяват на уебсайта да функционира безпроблемно, да следи за нередности и да установява възможности за оптимизиране на начините, по който предоставя информация и общува с потребителите.

Как използваме "бисквитки" на www.kroki.bg?

Ние използваме "бисквитки" на нашия уебсайт с цел осигуряване на достъпността и по-лесната му употреба, предоставяне на определени функционалности (напр. запомняне на потребителски предпочитания за настройки и др.), подобряване на неговата работа и aнализиране на информация за потребителското поведение при неговото ползване.

В "бисквитките" не се съхраняват никакви лични данни. Чрез бисквитките Кроки не може да Ви идентифицира.

Деактивиране на бисквитки

Като потребител имате възможност да контролирате използваните бисквитки, да изтриват запазените на Вашето устройство бисквитки, и да деактивирате употребата на бисквитки занапред. Подробни инструкции за различните браузъри и операционни системи можете да откриете на адрес http://www.aboutcookies.org/.

Имате право да получите потвърждение дали се обработват лични данни, свързани с Вас, и ако това е така - да получите достъп до данните и следната информация:

• Информация за целите на обработването;

• Достъп до собствените си лични данни;

• Коригиране (ако данните са неточни);

• Изтриване на личните данни (правото „да бъдеш забравен“);

Право на жалба до надзорен орган

Ако считате, че обработването на Вашите лични данни, се прави в нарушение на приложимите нормативни разпоредби, имате право да подадете жалба до Комисия за защита на личните данни с адрес: гр. София, бул. Проф. Цветан Лазаров № 2.

 

 

 

 

За нас

гр. Пловдив, ул. Кукленско шосе 3

Телефон:  (+359) 32 671001

Факс: (+359) 32 694136

Email: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Галерия